Steve Hackett

Steve Hackett till Sverige i vår
13 maj 2019

Nalen

Stockholm
15 maj 2019

Pustervik

Göteborg

Steve Hackett firar 40-årsjubileum för soloalbumet Spectral Mornings och tar sin turné Selling England by the Pound till Sverige i vår!

Biljetterna släpps den 28 sep kl. 10:00!

Steve Hackett är känd för att vara en otroligt talangfull och innovativ rockmusiker. Han var sologitarrist i den klassiska uppställningen i Genesis, med Gabriel, Collins, Banks och Rutherford. Med Hacketts stora mångsidighet i sitt elgitarrspelande samt komponerande, blandar han in influenser från många genrer, såsom jazz, världsmusik och blues.

Med Genesis skapades många minnesvärda stunder, från den akustiska känsligheten till dramatiska gitarrsolon. När han gav sig in på solokarriären utvecklade Hackett sitt musiksinne och beträdde nya områden, uppfann nya ljudbilder och tekniker, och har stadigt gått från klarhet till klarhet.

I början av nästa år släpps Hacketts nästa album, och vi kan förvänta oss såväl gamla som nya klassiker på konserten i maj.

Behind The Smoke

© 2018. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.