Before You Exit

+ Christina Grimmie
Inga kommande konserter.

Before You Exit och Christina Grimmie besöker Göteborg i januari!

Den 27 januari får Göteborg besök av några unga talanger från staterna i form av syskontrion Before You Exit och 19-åriga Christina Grimmie! Båda har slagit igenom stort hemma i USA de senaste åren och nu kommer de till Sverige för första gången.

När man slår ihop tre unga begåvade bröder med hit-makare av hög klass får man finsnickrad pop med kraftfull anda. Trots att syskonen i Before You Exit är tonåringar har de både talang och finess, men inte minst självförtroende att hitta sitt eget sound.

Syskontrion från Florida utgörs av tjugoåriga Connor tillsammans med ett år yngre Riley samt minstingen Toby med sina 16 år. Deras senast EP, ”I Like That” svävar högt och med lätthet blandas catchig pop med klar och spänstig rock. De har valt att samarbeta med många erfarna rävar inom branschen för att som de själva säger, växa med skapandet och hitta sin egen nisch. Av cirka 40 låtar valdes en handfull ut till skivan.

Bandnamnet syftar på frasen ”Gör skillnad innan du går” och syskonen är väl medvetna om att det krävs hårt arbete för att nå toppen. Men de hyllar sina fans som står bakom dem i allt och menar att utan dem finns ingen väg till framgång.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.