Engelska RavenEye återvänder till Göteborg för en spelning på Sticky Fingers den 11 mars

onsdag 20 december 2017

I våras värmde powerrock-trion upp för Kiss på Scandinavium och charmade publiken med sina tunga riff och en bombastisk liveshow. Det vittnas om bredbent slammer som bottnar i modern garagerock och bluesrock.

Trots att bandet inte har så många år på nacken har RavenEye har etablerat sig som en mäktig kraft inom den brittiska rockscenen och har förutom Kiss supportat såväl Slash som Joe Satrani samt The Blues Pills och Deep Purple. 2016 kom debutplattan Nova som fick fint mottagande från recensenter och fans.

RavenEye är en högenergisk rockakt som inte bör missas!

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.