Slick Rick Europa Turné flyttas till 2018 och Lord Finesse tillkommer

tisdag 3 oktober 2017

Slick Ricks Europa turné som skulle börjat i Tyskland i helgen har flyttats till 2018.

Nya datum för Norden är:

  • Köpenhamn, Vega: 9 april 2018
  • Malmö, KB: 11 april 2018
  • Helsingfors, Tavastia: 12 april 2018
  • Stockholm, Vasateatern: 14 april 2018

Köpta biljetter till Köpenhamn, Malmö och Stockholm gäller även till de nya datumen och behöver alltså inte bytas ut. Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet kan du återlösa din biljett fram till 17 oktober via respektive biljettförsäljare. Tyvärr blir det ingen Göteborgskonsert på denna turné – köpt biljett återlöses automatiskt.

Special Guests: Lord Finesse & DJ Boogie Blind

I samband med flytten tillkommer Lord Finesse (D.I.T.C) tillsammans DJ Boogie Blind (X-cutioners) som support och DJ Kaos och Intelligenz som opener till samtliga skandinaviska datum.  Lord Finesse släppte sitt första album ”The Funky Technician” 1990 tillsammans med DJ Mike Smooth och strax efter detta formade han tillsammans med Showbiz & AG och Diamond D gruppen D.I.T.C (Diggin In The Crates). Sedan dess har Lord Finesse gett ut ett antal soloplattor, gjort sig känd som en mycket respekterad hiphop-producent och stått bakom upptäckten av bl.a. Big L och Mac Miller. Idag ses Finesse fortfarande som ett av de mest respekterade namnen på hiphop-scenen och i slutet av 2017 släpper han sin fjärde LP ”The Inevitable”. 2018 gör han tillsammans med DJ Boogie Blind sällskap med Slick Rick under hans skandinaviska datum. Slick Rick får dessutom sällskap på scen av The Slicketes.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.