Tyska Accept återvänder till Sverige!

onsdag 26 juli 2017

I våras värmde de upp inför Sabaton i ett kokande Frölundaborg. Nu har vi den stora äran att återigen ta emot dem för konserter på Trädgår’n i Göteborg den 14 februari och rockkryssningen Rock the Boat den 15 februari!

Det tyska heavy metal-bandet har med sina två album “Blood of the Nations” och “Stalingrad” gjort anspråk på global succé, och med senaste skivan “Blind Rage” kunde de även skryta med listetta i ett tiotal länder, inklusive Sverige. Trots flertalet metalklassiker från 80-talet, som “Breaker”, “Balls to the Wall” och “Metal Heart”, vilka gjort Accept till ett ikoniskt band, har de ännu inte nått kulmen.

I början av augusti släpps nya albumet “The Rise of Chaos”, vilket blir det femtonde studioalbumet i ordningen. Ett album som befäster Accepts status som ett av de noblaste banden inom Teutonic thrash metal.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.