The CMA Songwriters Series kommer till Stockholm

onsdag 28 juni 2017

The CMA Songwriters Series har sedan 2005 presenterat de bästa låtskrivarna inom countrymusiken. Deras låtar är kända över hela världen och varje år presenteras några av låtskrivarna i en föreställning där de framför sina alster, berättar hur de kom till och historien bakom sångerna. Den 14 oktober får vi möta Brandy Clark, Levi & Marcus Hummon, Michael Tyler och Angaleena Presley på intima Vasateatern i Stockholm.

The Songwriters Series som presentaras av The Country Music Association har de senaste åren vuxit och expanderat över hela världen. Det har varit en prioriterad strategi för organisationen, säger Sarah Trahern, CEO för CMA. Våra fans i Sverige och övriga Europa har under lång tid tagit till sig countrymusikens artister och låtskrivare från Nashville och det är spännande att se det ihållande intresset och att genren växer.

Vasateatern 14 okt kl 20:00.

Biljetterna släpps till försäljning fredag den 30 juni kl 10:00 via ticketmaster.se eller tel 077 170 70 70. Biljettpris 450kr + serv avgift.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.