Indiefolk-artisten Stu Larsen från Australien kommer till Sverige

onsdag 17 maj 2017

Australiensiske singer-songwritern Stu Larsen besöker Sverige för två spelningar i september! Han spelar på Nefertiti i Göteborg 21 september och Nalen i Stockholm 23 september. Biljetterna släpps fredag den 19 maj klockan 10.00.

Vagabonden Stu Larsen skriver musik inspirerad av sina långa resor utan mål. Låtarna beskriver människor han stött på under färden, kompisar, kärlekar och främlingar. Stu har agerat support för vännen Passenger under flertalet år, och det är även denne artist som producerat senaste albumet, med den passande titeln ”Vagabond”.

Uppväxt i lilla Dalby i Queensland, började han spela gitarr i tonåren, ivrigt påhejad av sin mamma med bakgrund inom musiken. Vägen som artist startade med en egen sång framförd på skolavslutningen vid femton års ålder. Sedan dess har han spelat i de mest udda miljöer världen över med vänners soffor som hemadress.

Missa inte Stu som med sin varma och intima röst får dig att tro att han sjunger endast för dig.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.