Shawn Mendes till Stockholm!

onsdag 7 september 2016

Shawn Mendes är en av världens just nu starkast lysande stjärnor på pophimlen. Varje gång han besökt Sverige har det blivit publiksuccé – alla vill se den charmige kanadensiska singer-songwritern, och nu får ännu fler chansen. När han nästa år återvänder till Sverige intar han en större svensk scen än någonsin. Den 17e maj välkomnar vi Shawn Mendes till Ericsson Globe!

Shawn Mendes har, trots att han bara nyss fyllt 18 år, hunnit släppa två hyllade album, turnera världen över och sätta hundratusentals unga hjärtan i brand. Efter att som 15-åring ha postat covervideos på Vine fick han snabbt ett stort följe fans såväl som skivbolagens uppmärksamhet. 2015 kom Shawns debutalbum “Handwritten” som debuterade på Billboards första plats. Med låtar som ”Stiches”, ”Life of the Party” och ”I Know What You Did Last Summer” har Shawns röst hörts på radiostationer världen över.

Tre år efter att han laddat upp sin första video är han idag ett av popmusikens största framtidshopp. Shawn är högaktuell med andra albumet ”Illuminate” som släpps 23 september och de två fantastiska singlarna ”Treat You Better” och ”Mercy” som kom tidigare i somras, och vi är mer än glada att få välkomna Shawn Mendes till Stockholm och Ericsson Globe!

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.