Jackass-stjärnan Steve-O kommer till Sverige!

onsdag 7 september 2016

I vinter blir det med det passande turnénamnet Stand Up Crazy med två stopp i Sverige. Den 10 december på Kulturbolaget i Malmö och på Debaser Medis i Stockholm den 12 december.

Steve-O heter egentligen Stephen Glover och blev känd för sin medverkan i stuntprogrammet Jackass som började sändas på MTV år 2000. Redan som femtonåring började Steve-O producera hemmagjorda filmer där han gjorde galna och ödesdigra skateboard-trick. Enligt honom själv har han brutit totalt 12 ben i kroppen tack vare sina fysiska utmaningar under årens lopp. Senast för några dagar sedan kunde vi i kvällspressen läsa om två gipsade fötter efter ett skateboard-stunt.

Han har en bakgrund som clown, vilket sedan har tagit honom via sina videos till en stand up-karriär men också framgångar som författare och skådespelare, samt setts i otaliga sammanhang med den gemensamma nämnaren att det alltid är något bisarrt i görningen.

Unna dig en tidig julklapp och få en upplevelse du mest troligt aldrig kommer att glömma…

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.