Green Day till Sverige för två konserter i vinter!

tisdag 6 september 2016

Ett av världens största och vassaste punkrockband kommer till Sverige för två stora arenakonserter. Green Day slog igenom med ”Dookie” 1994, och gick snabbt från att vara ett källarband till att sälja tio miljoner exemplar av genombrottsabumet. 20 år senare är de minst lika aktuella med flera Grammy-vinnande album i bagaget, en egen musikal i deras ära och många långa världsturnéer på meritlistan. I oktober kommer ett nytt album och i januari återvänder de äntligen till Sverige för två efterlängtade konserter på Malmö Arena och Ericsson Globe! Biljetterna släpps 9 september kl 10:00 via AXS.com och Ticketmaster.

Datum:
2017-01-27 Ericsson Globe, Stockholm
2017-01-28 Malmö Arena, Malmö

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.