Justin Bieber bjuder in The Knocks (US) och MiC LOWRY (UK) till Sverigekonserterna!

måndag 5 september 2016

Om en knapp månad är det dags för en av världens just nu allra största popstjärnor att inta Stockholm för två spektakulära shower. Justin Bieber och hans Purpose World Tour har under 2016 turnerat världen över, och 8 september är det dags för Europaturnépremiär i Kopavogur, Island innan han ställer siktet på Sverige och Tele2 Arena.

Nu är det klart att superstjärnan har bjudit in två supportakter till konserterna i Stockholm; amerikanska The Knocks och brittiska MiC LOWRY. Både the Knocks och MiC LOWRY har hyllats som morgondagens stora stjärnor med miljontals streams hundratusentals sålda konsertbiljetter världen över.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.