Truckfighters på Sverige-turné

onsdag 3 december 2014

I vinter utlovar Ozo, Dango och Poncho desertrock och stoner för hela slanten när Truckfighters gör stopp i Helsingborg (The Tivoli/Cirkus), Karlshamn (Live), Kalmar (Klubb Witten), Malmö (KB), Göteborg (Musikens Hus) Örebro (Nivå), Stockholm (Debaser Medis) och Norrköping (Dynamo). Truckfighters har etablerat sig som härförare i genren fuzzrock. När bandet bildades i Örebro 2001 trodde man antagligen inte att man ett antal år senare skulle ha genomfört runt 500 spelningar i Europa. Ett intensivt turnerande har gett bandet en allt större publik och bland annat har Josh Homme (Queens Of The Stoneage/Kyuss) kallat bandet ”det bästa band som någonsin existerat”. Med senaste plattan ”Universe” i bagaget ger sig bandet återigen ut på vägarna för att frälsa redan övertygade fans samt ett gott gäng nya.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.