Ms. Lauryn Hill till Sverige!

tisdag 29 april 2014

En av världens viktigaste hiphop/RNB/soulartister återvänder äntligen till Sverige efter hyllade framträdanden på bland annat Coachella-festivalen. Under hennes Europaturné så gästar hon London, Paris, Hamburg, Düsseldorf, Köpenhamn samt Göransson Arena Sandviken, torsdag den 11 september, för ett exklusivt Sverigeframträdande.

Som medlem i en av nittiotalets mest framgångsrika hiphopakter The Fugees och sedan även som soloartist är Ms. Lauryn Hill en av nittiotalets största hiphop- och RNB/soul-ikoner. Hennes solodebut The Miseducation of Lauryn Hill som släpptes 1998 står än idag kvar som ett av hiphopens viktigaste album. Albumet, som bland annat innehöll hitsinglarna Doo Wop (That Thing), Ex-Factor och Everything Is Everything, rankades även av musikmagasinet Rolling Stone som ett av de 500 bästa albumen genom tiderna. 2002 släpptes uppföljaren MTV Unplugged No. 2.0 och sedan dess har Ms. Lauryn Hill turnerat sparsamt samtidigt som hon arbetat med ny musik. I oktober förra året släppte hon äntligen sin comebacksingel Consumerism och den 11 september gästar hon Göransson Arena i Sandviken för ett efterlängtat Sverigebesök.

MS. LAURYN HILL
Göransson Arena Sandviken
Konsertdatum: 11 september 2014
Biljettsläpp: 30 april 2014
Biljetter: www.goranssonarena.se, samt i receptionen på Göransson Arena Sandviken.

Konsertbussar kommer att finnas från: Stockholm, Uppsala, Falun, Hofors, Borlänge, Örebro, Västerås, Sundsvall, Hudiksvall och Söderhamn och Gävle.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.