Sabaton tillkännager gästartister och förband till sommarturnén

onsdag 2 april 2014

I sommar ger sig SABATON ut på en headlineturné i Sverige för att följa upp sitt nya album ”Heroes”.

Det står nu klart att U.D.O. tar platsen som special guests i Stenungsund och Varberg liksom att D-A-D gör detsamma under övriga turnéstopp: Borgholm, Ronneby, Trelleborg, Uppsala, Norrköping och Karlstad.

Supportakter blir Amaranthe i Stenungsund, Varberg, Uppsala, Norrköping och Karlstad samt Raubtier i Borgholm, Ronneby och Trelleborg.

”Sabaton, en sommarkväll i Sverige är precis så vi föreställer oss att den bästa upplevelsen av våra konserter är och det är precis så vi kommer köra i sommar. Det tog många år att göra verklighet av denna turné men äntligen är den tiden kommen. Vi har valt förbanden med omsorg för att passa alla fans ute i Sverige!”/Pär Sundström, bas.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.