Tävling

Vinn konsertbiljetter för dig +3 vänner till Bryson Tiller i Stockholm den 28 oktober!

Instruktioner:
1. Gilla Maloney Concerts på Instagram + tagga 3 vänner som du vill ta med dig som kommentar på Instagram-posten på vår profil
2. Besvara frågan här under.

Tips: Be dina vänner att också tävla och be dom ta med dig om dom vinner så ökar era chanser. Vinnaren utses 13 oktober på vår webbplats + Instagram. Allt det finstilta finns att läsa under formuläret.

 

Tävla

Tävlingsregler

Tävlingen är öppen för dig som är bosatt i Sverige och är över 18 år gammal. Juryn består utav representanter från Maloney Concerts. Medarbetare på Maloney Concerts samt familjemedlemmar till juryn får deltaga i tävlingen men kan inte vinna. Vinnarna kommer att kontaktas per e-post samt publiceras på www.maloneyconcerts.se och Maloney Concerts Facebooksida eller Instagramprofil. Resa och logi ingår inte i priset. Beslut rörande vinst kan inte överklagas och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Ansvarig för tävlingen är Maloney Concerts AB, 111 52, Stockholm. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med ditt deltagande i tävlingen kommer att behandlas i marknadsföringssyfte och för att administrera tävlingen. Dina personuppgifter som namn och ditt tävlingsbidrag kan komma att publiceras på Internet.

Maloney Concerts tar inte ansvar för tävlingsbidrag som försvunnit på grund av tekniska fel.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.