The Used

14 Aug 2018

Pustervik

Göteborg
15 Aug 2018

Klubben

Stockholm

Det amerikanska rockbandet The Used till Sverige!

Idag kan vi äntligen bekräfta nya datum till The Useds tidigare inställda Sverigekonserter! Bandet återvänder i sommar med stopp på Pustervik i Göteborg den 14 augusti och Klubben i Stockholm den 15 augusti. Biljetter till vårens inställda konserter gäller till de nya datumen och behöver inte bytas. Kan man inte gå i augusti går det bra att återlösa biljetter via inköpsstället fram till den 20 april. Biljetter till de nya datumen finns ute till försäljning nu.

De senaste 15 åren har The Used släppt en samling album som har format den alternativa rockscenen. Energiska liveframträdanden, ångestframkallande texter, och melodier som blandat popens känsla med hård rock, vilket har skapat den perfekta kombinationen för att imponera på fans världen över.

Nu är de aktuella med nya plattan The Canyon, vilken de har lagt all sin tid och energi på för att i slutändan dränka lyssnaren med sitt oundvikliga universum. Eller som sångaren Robert ”Bert” McCracken själv säger: “That’s what this record is – it’s a moment of silence for what’s real.”

Svettigare än The Used lär ingen vara som vistas i samma lokal under deras konserter. Deras kraft är monumental!

The Used - Over And Over Again (Official Music Video)

Info

Biljetter till vårens inställda konserter gäller till de nya datumen och behöver inte bytas. Kan man inte gå i augusti går det bra att återlösa biljetter via inköpsstället fram till den 20 april. Biljetter till de nya datumen finns ute till försäljning nu.

© 2018. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.