Public Service Broadcasting

Every Valley European Tour November 2017
Inga kommande konserter.

Brittiska Public Service Broadcasting kommer till Sverige

Public Service Broadcasting tillbaka med nytt album!

Efter två års frånvaro är electronica-bandet Public Service Broadcasting tillbaka med det nya albumet Every Valley som släpps 7 juli. I november intar de Nalen Klubb med sina starka visuals, fyndiga samplingar och distade gitarrer.

Genom att kombinera musik, tal och starka visuella effekter har Londonbaserade Public Service Broadcasting skapat en stabil fanbase runt om i världen. Debuten skedde 2010 med en oerhört uppmärksammad EP. Tre år senare kom det första albumet och 2015 kom en uppföljare. Bandet hyllades för sina samplingar av informations- och propagandafilmer, och för vad de själva menar är ett försök att lära ut historiens lärdomar genom framtidens musik.

Nu, efter två års frånvaro, är bandet nu tillbaka med ett nytt album. Every Valley släpps den 7 juli och är som vanligt ett konceptalbum där gitarrer distas, tal samplas, jazztrummor möter banjon och indie möter electronica. Det nya albumets fokus ligger på avindustrialiseringen, västvärldens övergivna och försummade industrisamhällen, med extra fokus på kolgruvorna i Wales.

Denna konsert är stående.

 

They Gave Me A Lamp

© 2018. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.