Primal Scream

Inga kommande konserter.

Primal Scream-konsert måste flyttas

Den 27 juli var det tänkt att det skotska bandet Primal Scream skulle göra en exklusiv spelning på Liseberg. Då sångaren Bobby Gillespie nyligen brutit benet måste det datumet ändras. Tillsammans med Liseberg tittar bandet på ersättningsdatum senare i sommar, men än så länge är det för tidigt för läkarna att kunna bedöma när benet kommer att vara tillräckligt läkt.

Så snart vi vet mer återkommer vi med mer information.

Skotska bandet Primal Scream har spelat ihop sedan 1982. Under åren har de hunnit ge ut elva album och inget är de andra likt. Primal Scream har en förmåga att alltid hänga med, de förnyar sig själva samtidigt som deras blandning av rock och elektronisk musik inte går att ta miste på. Senaste skivan Chaosmosis släpptes för bara några dagar sedan – den 18 mars. Introlåten ”Tripping on Your Love ” är en flört med musiken på deras mest kända skiva Screamadelica.

Screamadelica släpptes 1991 och har sålts i över tre miljoner exemplar. Med hits som ”Movin’ On Up” och ”Come Together” skrev bandet för alltid in sig i musikhistorien.

För första gången någonsin kommer de i sommar till Liseberg för en spelning på Stora Scen, den 27 juli klockan 21.00. Det är den enda spelningen Primal Scream gör i Sverige i sommar så missa inte chansen att se dem live!

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.