Gods of Rap

Hiphop-legendarerna tar över Skansen
24 maj 2019

Skansen

Stockholm
27 maj 2019

Jäähalli

Helsingfors, Finland

Wu-Tang Clan, Public Enemy, De La Soul och DJ Premier till Sverige

Tre av hiphopens mest ikoniska grupper ger sig ut på vägarna tillsammans. Storslagna turnén Gods Of Rap med Wu-Tang Clan, Public Enemy och De La Soul gör ett efterlängtat nedslag på svensk mark. Tillsammans med DJ Premier kommer de bjuda Skansen i Stockholm på en klassiker-kavalkad av sällan skådat slag. 24 maj 2019 kommer bli en historisk kväll.

Turnén Gods of Rap är en betydande milstolpe i var och en av de tre legendariska hiphop-gruppernas karriärer. Wu-Tang Clans ”Enter Wu-Tang (36 Chambers)” firar 25 år och Public Enemys ”It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back” har precis som De La Soul-klassikern ”3 Feet High And Rising” 30-årsjubileum.

Hela den här turnén andas stordåd – ett unikt ögonblick då några av världens mest inflytelserika och banbrytande grupper samlas på en och samma scen samma kväll. Att vi dessutom får avnjuta dessa giganter på en av Stockholms vackraste platser gör det här till en sommarkväll som vi alltid kommer att minnas.

Biljetter släpps till försäljning onsdag 30 januari kl. 10.00 via eventim.se.

För mer information godsofrap.com.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.