D’Angelo

D'TOUR - D'ANGELO
09 Jul 2018

Annexet

Stockholm

D’Angelo till Sverige

Tyvärr måste vi meddela att konserten med D’Angelo den 19 mars har flyttats fram till den 9 juli.

Biljetter köpta till konserten den 19 mars gäller till det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på konserten den 9 juli erbjuds du återlösen av biljetten fram till och med den 26 mars 2018 via AXS. Vi beklagar eventuella besvär detta medför.

R&B-ikonen D’Angelo återvänder till Sverige för konsert på Annexet i Stockholm den 9 juli!

Efter sin turné “Voodoo Tour” 2001, bestämde D’Angelo att han skulle dra sig tillbaka från rampljuset under en längre tid. Och det gjorde han. Det var inte förrän 2014 som världen fick höra av D’Angelo igen. Albumet “Black Messiah” var inte avsedd att släppas då, men på grund av den eskalerande situationen av polisvåld i USA, bestämde D’Angelo att släppa det politiska laddade albumet som ett uttalande om den spända situationen i landet. I samband med albumsläppet gav han sig ut på en lyckad Europaturné.

Nu riktar den amerikanska R&B-legenden åter blickarna mot Skandinavien och gör sig redo för konserter i både Köpenhamn och Stockholm! Missa inte det!

D'Angelo - Untitled (How Does It Feel)

Information

Konsertstart: 19.30
Åldersgräns: 13 år
Officiell biljettåterförsäljare: www.axs.com, 0771-310000

Tidigare datum för konserten var 19 mars. Köpta biljetter till det datumet gäller eller återlöses senast 26 mars.

”As D’Angelo has been working in the studio, deep in the recording process, he apologizes to any fans that this announcement might impact and is excited to see you all in June.

We thank you for your continued patience and cooperation, looking forward to an amazing tour.”

© 2018. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.