Anastacia

Stadsfesten, Skellefteå
Inga kommande konserter.

Anastacia till Stadsfesten i Skellefteå den 26 juni!

Anastacia, egentligen Anastacia Newkirk, född 17 september 1968 i Chicago, Illinois, är en amerikansk popsångerska och låtskrivare. Anastacia slog igenom år 2000 med albumet Not That Kind som toppade flera försäljningslistor världen över.

Uppföljaren Freak of Nature som släpptes 2001 var också mycket framgångsrik. Anastacia skrev även den officiella VM-låten ”Boom” till Fotbolls-VM 2002 i Korea/Japan och framförde även låten innan finalen mellan Brasilien och Tyskland i Yokohama. Anastacia var borta från musikbranschen några år på grund av sin bröstcancer. Men hon kom tillbaka och släppte ett nytt album hösten 2008.

It’s a Mans World är det femte studioalbumet från Anastacia. Albumet släpptes den 9 november 2012 av BMG som ett förspel till hennes kommande album med originalstudiomaterial, detta album bestod av covers från artister som Led Zeppelin, Foo Fighters, U2 och AC/DC för att nämna några. Nu 2014/2015 är Anastacia aktuellare än någonsin med det storsäljande albumet Resurrection. Anastacia har till dags dato sålt över 30 miljoner skivor världen över.

© 2018. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.