Steve Hackett till Stockholm och Göteborg i vår

torsdag 20 september 2018

Steve Hackett firar 40årsjubileum för soloalbumet Spectral Mornings och tar sin turné Selling England by the Pound till Stockholm och Göteborg i vår! Den 13 maj ser vi hans spektakulära show på Nalen och den 15 maj på Pustervik.

Biljetterna släpps den 28 sep kl. 10:00!

Steve Hackett är känd för att vara en otroligt talangfull och innovativ rockmusiker. Han var sologitarrist i den klassiska uppställningen i Genesis, med Gabriel, Collins, Banks och Rutherford. Med Hacketts stora mångsidighet i sitt elgitarrspelande samt komponerande, blandar han in influenser från många genrer, såsom jazz, världsmusik och blues.

Med Genesis skapades många minnesvärda stunder, från den akustiska känsligheten till dramatiska gitarrsolon. När han gav sig in på solokarriären utvecklade Hackett sitt musiksinne och beträdde nya områden, uppfann nya ljudbilder och tekniker, och har stadigt gått från klarhet till klarhet.

I början av nästa år släpps Hacketts nästa album, och vi kan förvänta oss såväl gamla som nya klassiker på konserten i maj.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.