Country-sensationen Home Free kommer till Stockholm

tisdag 29 maj 2018
Country-sensationen Home Free, kända för sina a capella-tolkningar av såväl moderna som äldre countryklassiker, kommer till Stockholm! Bandet beger sig ut på en turné i samband med släppet av deras senaste platta Timeless.
Home Free har blivit ett stort namn både i och utanför USA. Med fler än 225 miljoner visningar på YouTube och över 300 000 konsertbesökare har femmannabandet verkligen gjort sig ett namn för sig själva. Deras fjärde studioalbum Timeless släpptes i slutet på förra året och tog sig direkt upp till en andraplats på amerikanska Billboardlistan för countryalbum. Föga överraskande kanske, eftersom samtliga av deras giv placerat sig i topp fem, men samtidigt också något väldigt unikt eftersom gruppen inte använder sig av några som helst instrument. Även om det finns en del a capella-band som nått stora framgånger är Home Free ett av de få inom country-genren, och deras repertoar består av både covers och egenskrivna låtar.När då Home Free kommer till Nalen kan publiken förvänta sig såväl ny musik som klassiker, och allt från Maren Morris countryklassiker My Church till poplåtar som Shakiras Try Everything. Biljettsläpp fredag den 1 juni klockan 10.

Denna konsert är stående.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.