Shawn Mendes kommer till Stockholm!

tisdag 8 maj 2018

Sverige har älskat Shawn Mendes från första stund. Månader innan resten av världen hade tagit den kanadensiska nykomlingen till sina hjärtan hade han redan toppat den svenska Spotifylistan med låten ”Stitches” och kärleken är besvarad, för 2019 återvänder Shawn Mendes till Stockholm. Konserten i Ericsson Globe 15 mars blir den enda Sverigespelningen på den kommande Europaturnén. Biljetterna släpps 18 maj kl 10:00 via AXS.com.

Senast Shawn Mendes gästade Stockholm gjorde han succé inför ett sedan länge helt utsålt Ericsson Globe och de svenska fansen rekommenderas att hänga på låset då biljetterna till nästa års konsert släpps 18 maj.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.