Honeymoon Disease och Psycho Village klara som support till RavenEye

tisdag 13 februari 2018

Nu står det klart att Göteborgs egna groove-rock-kvartett Honeymoon Disease och österrikiska Psycho Village gör RavenEye sällskap på Sticky Fingers den 11 mars!

Honeymoon Disease
Honeymoon Disease släppte sitt första album “The Transcendence” på Napalm Records 2015. Bandet har sedan dess återkommande turnerat och gjort datum över hela Europa med band som Avatarium, The Vintage Caravan, Dead Lord, RavenEye och Horisont. Bandet har även delat scen med Imperial State Electric, Graveyard, Bombus, Year of the Goat och The Order of Israfel. I höstas släppte bandet sitt fullängdsdebut “Part Human, Mostly Beast” på The Sign Records.

Psycho Village
Psycho Village bildades 2009 av sångaren och gitarristen Daniel Kremsner, som vid den tiden bara var 15 år gammal. Bandet har turnerat flitigt i hemlandet Österrike och gav 2014 ut EP:n ”Selfmade Fairytale – Part 1”, vilken blivit nationellt rosad av kritikerna. Bandet är en av de hetaste akterna från Österrike och bör sannerligen inte missas nu när du har chansen!

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.