Göteborgsbandet Avatar kommer till Stockholm

tisdag 9 augusti 2016

Göteborgsbandet Avatar kommer till Stockholm för en spelning på Klubben den 15 december! Det är långt mellan gångerna Avatar spelar hemma i Sverige så missa inte det här tillfället att se ett av svensk hårdrocks allra mest unika band. Biljetterna släpps imorgon onsdag kl10 via Biljettforum.se

Avatar debuterade 2006 och fick med plattan Black Waltz från 2012 sitt stora genombrott, inte minst i USA. Där har de turnerat med Volbeat och Avenged Sevenfold och etablerat sig som ett av de starkaste banden inom ny metal.

Tidigare i år släpptes konceptskivan Feathers & Flesh och de är under hösten ute på en stor USA-turné.

Konserten presenteras i samarbete med Triffid And Danger Concerts.

© 2019. All rights reserved

Maloney Concerts är en nordisk oberoende underhållningsarrangör som jobbar med konserter, turnéer, evenemang och bokar festivaler.